Tar du toget  er Finse nærmeste stasjon. Herfra kan du sommerstid sykle (hvis du leier sykkel på Finse) eller gå de drøye 8 km ned til Uksabotn.

Vinterstid er det en grei skitur for de fleste, og det går svakt nedover nesten hele veien. For de som har noen som ikke kan gå selv, eller ønsker å få kjørt inn bagasjen, er det mulig å bestille snøskuter. Skutertransport avtales direkte med kjører (Erling Nesbø, tlf 957 65 777) og transport er ikke inkludert i leien.

Toget

Finse stasjon  er dessverre ikke lengre en fullt bemannet stasjon, men venterommet er åpent rundt togavgangene. Det er et lite rom som alltid står åpent på stasjonen.

Finse stasjon

Kjører du bil kan du sommerstid kjøre inn langs Rallarveien (vegavgift betales ved Haugastøl) fram til bommen på grensen mellom Hol og Ulvik. Bommen står ca 3 km fra hytta og herifra kan man gå eller sykle. Legg kjøreturen til en tid på dagen da det er få syklister og å vis hensyn. Det er ingen offisiell parkering langs veien, så velger du å parkere langs veien må den settes godt utenfor veien. Hytta ligger ca 19 km fra Haugastøl der det er gode parkeringsmuligheter.

Bil

Avstander og reisetid.  Det raskeste alternativet vil for de fleste være å ta toget som fra Bergen tar ca to timer og fra Oslo drøyt fire timer til Finse. Ønsker du å gå av på Haugastøl, må du sjekke at toget stanser der.

Reisetid og eksakt avstand med bil kan sjekkes med en ruteplanlegger

Vinterstid kan det være lurt å ta toget fra Geilo, der det er langtidsparkering i gangavstand fra stasjonen.

Avstander og reisetid
epost: post@vokterbolig.no  •   telefon: +47 976 90 872